emprenedor-gran

Casos d’èxit per a la promoció comercial

Molts establiments comercials de petit format de Catalunya són sinònim d’èxit; normalment, perquè darrere el taulell hi ha una persona emprenedora amb molta empenta i imaginació que ha tractat de tirar endavant el seu projecte.

Aquestes persones coincideixen en tenir un tarannà positiu i en disposar d’una mentalitat oberta al canvi, afrontant inversions amb capital propi i havent hagut d’aixecar l’empresa des de zero, amb pocs recursos.

En aquesta sessió reunirem algunes persones que compleixen aquest perfil i ens explicaran el seu negoci comercial, d’on prové i com l’han treballat.

Dia: 25 d’octubre
Hora: de 15 a 16.30h
Lloc: Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Móra d’Ebre

Els ponents

Casos d'èxit per a la promoció comercial

Dia: 25 d'octubre

Hora: 15 h

Lloc: Móra d'Ebre

IMG_1708
Melcior - El Lloro

Meritxell Siurana. Lo Salat. Rubí

Aquesta jove empresària ens explicarà com ha reorientat un negoci familiar, amb 2 punts de venda i 7 treballadors, d’un sector que passa per unes dificultats determinades: demanda a la baixa, molta competència en altres superfícies, etc.

 

 

Melcior Bustos. El Lloro. Tarragona

La seva experiència en el sector ve de la tradició familiar, ja que els seus pares són els propietaris de la botiga “El Negrito i la Negrita” de Tarragona. Actualment El Lloro disposa d’una botiga física i una online per a la venta a tota la península.

Descarrega’t els materials aquí!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

borrar formularioEnviar